Festivalul World Music, din nou la Mamaia

Cea de-a doua ediţie a Festivalului World Music va avea loc, în perioada 24-26 iulie, în staţiunea Mamaia, evenimentul fiind organizat de Asociaţia Dynamic Art şi de Primăria Constanţa.

23 afișări
Imaginea articolului Festivalul World Music, din nou la Mamaia

Festivalul World Music, din nou la Mamaia

Potrivit organizatorilor, în cadrul festivalului vor evolua, în premieră în România, trei prestigioase formaţii din Europa şi America de Sud.

Värttinä, una dintre cele mai aclamate formaţii finlandeze de world, lansează, în prima seară a festivalului, un stil de muzică desprins din folclorul nordic, îmbrăcat în pop şi rock. A doua zi urmează o explozie de energie şi culoare cu nominalizaţii Grammy, grupul columbian LA-33.

World Music Mamaia 2009 se încheie duminică, 26 iulie, cu o surpriză: grupul argentinian Astillero, care va aduce pe scenă tangoul de avangardă într-un spectacol îmbogăţit cu proiecţii video incitante.

A doua ediţie a Festivalului World Music Mamaia se va desfăşura, în ultimul weekend din luna iulie, în aer liber, în Piaţeta Casino din staţiunea Mamaia, începând cu ora 21.00. Intrarea la spectacole va fi liberă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici