Fiica lui Johnny Halliday, goală şi beată pe străzile din Paris - VIDEO

Fiica lui Johnny Halliday, actriţa franceză Laura Smet, a fost reţinută de poliţişti în timp ce se plimba goală şi beată pe stradă, în apropierea locuinţei sale din centrul Parisului, vineri, la ora locală 8.30.

1051 afișări
Imaginea articolului Fiica lui Johnny Halliday, goală şi beată pe străzile din Paris - VIDEO

Fiica lui Johnny Halliday, goală şi beată pe străzile din Paris - VIDEO

"Poliţiştii, care au fost chemaţi de un vecin, au găsit-o goală, în apropierea locuinţei ei, şi în stare avansată de ebrietate", a spus o sursă din poliţie citată de AFP.

Poliţiştii au dus-o la secţie şi au lăsat-o să se trezească într-o celulă, după care actriţa a putut pleca.

Laura Smet s-a remarcat în 2002 în filmul "Les Corps impatients" şi a mai jucat în aproximativ 10 filme de cinema şi televiziune. În 2007, ea a părăsit platourile de filmare la un lungmetraj din cauza unor "probleme de sănătate şi a oboselii". În ianuarie 2010, ea a fost internată după ce a luat medicamente cu alcool.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici