Fiica lui Kate Moss, bolnavă de diabet, defilează cu plasturele care îi reglează glicemia la vedere

  • Lila Moss nu ascunde plasturele care îi reglează nivelul glicemiei şi furnizeză insulină.
  • Fiica top modelului Kate Moss, în vârstă de aproape 19 ani, suferă de diabet de tip 1, dar îl ţine sub control.
3616 afișări
Imaginea articolului Fiica lui Kate Moss, bolnavă de diabet, defilează cu plasturele care îi reglează glicemia la vedere

Lila Moss a „furat” meseria mamei sale Kate Moss. De fapt, cele două modele au mers împreună pentru prima dată la spectacolul final al Săptămânii Modei din Milano, Versace-Fendi. Un spectacol făcut special de Lila Moss, care s-a prezentat cu un mic dispozitiv pe piciorul stâng al Lilei Moss, aparat care a atras atenţia.

Lila Moss a împliniat 19 ani azi, 29 septembrie, dar trăieşte cu diabet de tip 1 de ceva timp. A început să arate asta în 2020 şi să pozeze pentru fotografi chiar mai devreme, dar în timpul prezentării de modă Versace-Fend, pentru prima dată, nu a ascuns plasturele de diabet. 

Pentru Lila Moss, diabetul şi prezentările de modă pot coexista paşnic. Ea doreşte să transmită un mesaj care urmăreşte normalizarea unei boli care, din păcate, este foarte răspândită şi că este vital să fie ţinută sub control. Fiica Kate Moss nu şi-a ascuns boala, dar niciodată nu a vorbit prea mult despre asta, pentru că în timpul interviurilor preferă să vorbească doar despre munca ei. 

Plasturele de diabet este dispozitivul digital care înlocuieşte vârfurile degetului care sunt utilizate de diabetici pentru a verifica glicemia cu glucometrul. Acesta este un tip de plasture care poate fi purtat timp de 15 zile la rând şi care ajută la monitorizarea valorilor glicemiei cu o aplicaţie de pe smartphone, care este esenţial pentru a ţine sub control persoanele care suferă de diabet.

În cazul Lila Moss, patch-ul de diabet văzut pe podium în timpul prezentărilor de modă Versace şi Fendi este un plasture care ajută la gestionarea insulinei şi poate să o livreze până la 72 de ore consecutive. Este plasat pe braţ sau pe picior şi, de obicei, nu este văzut, fiind acoperit de îmbrăcăminte. Cu toate acestea, rochia pe care o purta Lila a fost decuplată şi, prin urmare, a lăsat plasturele să fie văzut.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
kate moss,
diabet

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici