Fiica lui Magic Johnson a scăpat nevătămată dintr-un jaf armat

Fiica fostului jucător de baschet Magic Johnson, Elisa Johnson, a scăpat ca prin urechile acului după ce doi bărbaţi înarmaţi au intrat în locuinţa pe care aceasta o închiriase prin intermediul platformei Airbnb, potrivit TMZ.com.

951 afișări
Imaginea articolului Fiica lui Magic Johnson a scăpat nevătămată dintr-un jaf armat

Fiica lui Magic Johnson a scăpat nevătămată dintr-un jaf armat (FOTO Hepta: Magic Johnson şi fiica sa Elisa, pe străzile din Saint Tropez)

Fiica fostului jucător de baschet de la Los Angeles Lakers, Elisa Johnson, în vârstă de 23 de ani, a fost nevoită, duminică, să fugă din casa pe care o închiriase în San Fernando Valley, atunci când două persoane înarmate au pătruns în spaţiul pe care tânăra îl împărţea cu alţi nouă prieteni.

Surse din poliţie au spus că spărgătorii i-au ameninţat pe cei prezenţi cu armele. Elisa se afla în dormitor şi a auzit ce se petrece, aşa că a putut să fugă pe uşa din spate a casei.

Spărgătorii au furat ceasuri scumpe şi bijuterii, aparatură electronică şi bani, pagubele fiind estimate de poliţie undeva între 30.000 şi 40.000 de dolari.

Nimeni nu a fost rănit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici