Filmări cu peripeţii la Paris, pentru fetele din "State de România"

Echipa serialului de comedie de la Pro TV "State de România" a filmat din nou, timp de o săptămână, în capitala Franţei, având parte şi de peripeţii, în condiţiile în care, la filmări, două dintre actriţe au fost confundate cu prostituate reale.

280 afișări
Imaginea articolului Filmări cu peripeţii la Paris, pentru fetele din "State de România"

Filmări cu peripeţii la Paris, pentru fetele din "State de România" (Imagine: Acasă TV)

Deghizate în prostituate, Cosmina Dobrota (Maricica) şi Marcela Roibu (Leana) filmau o secvenţă împreună cu Bebe Cotimanis, chiar lângă Arcul de Triumf.

Deoarece camerele de filmat erau aşezate la o distanţă destul de mare, greu vizibile pentru trecători, nişte iugoslavi au încurcat ficţiunea cu realitatea şi, văzând fetele, au coborat din maşina în care se aflau şi l-au abordat pe Bebe Cotimanis pentru a negocia preţul fetelor. Scena a fost atât de reală şi amuzantă, încât regizorii şi producătorii au decis să o insereze în serial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici