Filmul "Amurg/ Twilight", marele câştigător la Teen Choice Awards

Filmul "Amurg/ Twilight" a fost marele câştigător la gala Teen Choice Awards, care a avut loc duminică, la Los Angeles, fiind recompensat cu nouă trofee, informează hollywoodreporter.com.

1864 afișări
Imaginea articolului Filmul "Amurg/ Twilight", marele câştigător la Teen Choice Awards

Filmul "Amurg/ Twilight", marele câştigător la Teen Choice Awards

Kristen Stewart şi Robert Pattinson

Acest lungmetraj destinat adolescenţilor, care prezintă povestea de dragoste dintre un vampir şi o muritoare, a câştigat premiile Teen Choice la categoriile

"cea mai bună dramă",

"cel mai bun film de dragoste",

"cel mai bun sărut pasional",

"cea mai bună scenă de luptă",

"cea mai bună actriţă într-un rol dramatic" (Kristen Stewart),

"cel mai bun actor într-un rol dramatic" (Robert Pattinson),

"cel mai bun actor într-un rol negativ" (Cam Gigandet),

"cea mai bună actriţă debutantă" (Ashley Greene),

"cel mai bun actor debutant" (Taylor Lautner).

Miley Cyrus

Şi Miley Cyrus a creat senzaţie la gala Teen Choice Awards. Regina filmelor cu adolescenţi a obţinut, la rândul ei, premii la categoriile

"cea mai bună actriţă de comedie" şi "cea mai bună actriţă într-un serial tv de comedie", pentru prestaţia ei în serialul "Hannah Montana",

"cea mai bună actriţă într-un film muzical" - pentru lungmetrajul "Hannah Montana",

"cea mai bună cântăreaţă", pentru piesa "The Climb", 

"cel mai bun cântec al verii", pentru "Before the Storm".

Totodată, ea a fost cea care la gală i-a înmânat lui Britney Spears The Ultimate Choice Award.

Cea de-a 11-a gală Teen Choice Awards, care a avut loc la Gibson Amphitheatre din Hollywood, a fost deschisă de Jonas Brothers, care au interpretat piesa "Much Better".

Jonas Brothers au câştigat cinci trofee, inclusiv pentru "legende masculine pe covorul roşu" şi "spectacolul de televiziune al anului" - "Jonas".

Joe Jonas, Kevin Jonas şi Nick Jonas de la The Jonas Brothers

Printre ceilalţi câştigători ai serii se numără protagoniştii serialului de televiziune "Gossip Girl", dar şi actorul Zac Efron. Astfel, Chance Crawford, Leighton Meester şi Ed Westwick au câştigat trofeele pentru cel mai bun actor, cea mai bună actriţă, respectiv cel mai bun personaj negativ într-un serial de televiziune, iar Zac Efron a fost desemnat cel mai bun actor dintr-un film muzical, graţie prestaţiei sale din "Liceul muzical: Anul absolvirii", şi cel mai bun actor dintr-un lungmetraj de comedie, pentru rolul din filmul "Din nou la 17 ani".

Gala Teen Choice Awards, a cărei primă ediţie a avut loc în 1999, este organizată anual, de postul de televiziune Fox. În cadrul acestei gale sunt onorate cele mai mari realizări din muzică, cinematografie, sport, televiziune şi modă, iar trofeele sunt acordate în urma voturilor exprimate de fanii cu vârste cuprinse între 13 şi 19 ani. Câştigătorii primesc ca trofeu o placă de surf în mărime naturală - de departe premiul cu cele mai mari dimensiuni din showbiz -, al cărei design este personalizat în fiecare vară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici