FINALA MISS UNIVERSE România 2012, duminică, în Capitală

Finala Miss Universe România 2012 se va desfăşura duminică, începând cu ora 19.00, la un hotel din Capitală, câştigătoarea urmând să participe în competiţia mondială care va avea loc pe 19 decembrie, în oraşul american Las Vegas, potrivit organizatorilor români.

620 afișări
Imaginea articolului FINALA MISS UNIVERSE România 2012, duminică, în Capitală

Finala Miss Universe România 2012, duminică, în Capitală (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Vineri, între orele 12.00 şi 18.00, 200 de concurente din toată ţara sunt aşteptate la semifinala Miss Universe România, pentru a demonstra că pot face faţă uneia dintre cele mai importante competiţii de frumuseţe din lume.

Membrii juriului vor evalua fiecare concurentă, cu note de la 1 la 10, pentru fiecare criteriu de selecţie: fizionomie, condiţie fizică, atitudine şi interviu. Totodată, cele 200 de frumuseţi trebuie să treacă de probele de gramatică a limbii române şi de cele de limba engleză.

Semifinalistele au vârste cuprinse între 18 ani (împliniţi până la 1 februarie 2012) şi 26 de ani (împliniţi după data de 1 februarie 2012), cetăţenie română şi domiciliul stabil în România de cel puţin 6 luni. Înălţimea minimă admisă este de 1,70 m (fără tocuri), iar măsurile se încadrează în standardul 90 - 60 - 90.

"După aproape patru ani de continuitate în organizarea selecţiei naţionale pentru Miss Universe, suntem mândri să putem afirma că tinerele noastre percep această competiţie ca pe un etalon al concursurilor de frumuseţe din România. Dovadă este numărul din ce în ce mai mare de fete care se pregătesc constant pe parcursului unui an pentru acest eveniment. Suntem bucuroşi să constatăm că româncele aspirante la titlul Miss Universe Romania au înţeles că numai cu tenacitate, rigoare şi multă muncă pot concura de la egal la egal cu reprezentantele ţărilor din America latină, deţinătoarele celor mai multe coroane din istoria competiţiilor de frumuseţe", a spus Valentina Ionescu, director executiv al Organizaţiei Miss Universe România.

În urma evaluărilor din semifinală, vor fi desemnate 20 de concurente care vor începe pregătirile pentru seara de gală, care va avea loc duminică, la RIN Grand Hotel din Capitală, unde se va desfăşura şi semifinala de vineri.

Miss Universe 2012 se va desfăşura pe data de 19 decembrie, în Las Vegas, Statele Unite ale Americii, iar evenimentul va fi transmis în direct de NBC în peste 200 de ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici