Forbes: Fotografiile cuplului Brangelina, cele mai scumpe imagini cu celebrităţi

Cuplul hollywoodian Brad Pitt şi Angelina Jolie s-a situat pe primul loc în topul Forbes al celebrităţilor care au reuşit să obţină cele mai mari sume pentru publicarea unor fotografii ale lor în ziare şi reviste, informează Reuters.

2 afișări
Imaginea articolului Forbes: Fotografiile cuplului Brangelina, cele mai scumpe imagini cu celebrităţi

Forbes: Fotografiile cuplului Brangelina, cele mai scumpe imagini cu celebrităţi

În fruntea topului celor mai scumpe fotografii de celebrităţi s-a situat prima fotografie a cuplului Brangelina împreună cu copilul lor biologic, micuţa Shiloh. Pentru această fotografie, realizată în iunie 2006, revista People a plătit 4,1 milioane de dolari.

Pe locul al doilea s-au situat fotografiile de la nunta celebrilor actori Demi Moore şi Ashton Kutcher, din octombrie 2005, pentru care revista OK! a plătit 3 milioane de dolari.

Cuplul Pitt-Jolie ocupă patru dintre cele zece poziţii ale topului celor mai scumpe fotografii cu celebrităţi din lume, în timp ce playmate-ul Anna Nicole Smith, decedată în februarie, ocupă trei poziţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici