Formulă matematică pentru descoperirea sufletului pereche

Un specialist în matematică din Australia susţine că descoperirea partenerului perfect este rezultatul unui calcul matematic complex, persoanele singure având şanse mai mari să îşi găsească marea dragoste după ce au avut relaţii cu minimum 12 potenţiali parteneri.

534 afișări
Imaginea articolului Formulă matematică pentru descoperirea sufletului pereche

Formulă matematică pentru descoperirea sufletului pereche (Imagine: Mediafax Foto)

Profesorul Clio Cresswell, de la Universitatea din Sydney (Australia), a ajuns la concluzia, în urma unei analize matematice complexe, că 75% dintre persoanele care caută marea dragoste au şanse reale să îşi găsească un partener potrivit şi să rămână alături de acesta.

"Suntem atât de obişnuiţi să spunem «el este acela», dar avem o şansă de izbândă atât de mică, cu o rată a divorţurilor atât de mare în multe locuri. Dar, chiar şi aşa, într-o lume în care ne întâlnim cu atât de mulţi oameni, 12 este o cifră validă", spune Cresswell.

Potrivit teoriei acestuia, persoanele singure ar trebui să aibă cel puţin 12 relaţii romantice, care nu trebuie să includă neapărat contactul fizic, pentru a-şi îmbunătăţi considerabil şansele de a găsi partenerul perfect.

"Nu este vorba despre bine sau rău, ci este vorba despre tipare. Doamna sau Domnul Perfect nu intră pur şi simplu în vieţile noastre. Trebuie să lucrăm la asta", mai precizează doctorul.

Cresswell, care este şi autoarea unei cărţi intitulate "Matematica şi Sexul", spune că teoria sa îşi propune să facă mai raţional procesul de îndrăgostire.

"Dacă ne-am cumpăra o maşină, am face mult mai multe cercetări decât facem când vine vorba de a ne îndrăgosti. Poate după a doua întâlnire eşti convins că ţi-ai găsit marea dragoste", mai spune matematiciana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici