Fosta prietenă a lui Hugh Hefner, şocată să afle de logodna acestuia

Fosta prietenă a lui Hugh Hefner a fost şocată să afle de logodna acestuia şi s-a întâlnit cu el în faţa camerelor de filmat, declarând ulterior că a avut o întâlnire ciudată, dar plăcută cu fondatorul Playboy, potrivit contactmusic.com.

45 afișări
Imaginea articolului Fosta prietenă a lui Hugh Hefner, şocată să afle de logodna acestuia

Fosta prietenă a lui Hugh Hefner, şocată să afle de logodna acestuia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fotomodelul şi vedeta de televiziune Holly Madison a fost şocată să afle că fondatorul Playboy se va căsători cu iepuraşul Crystal Harris. Madison şi Hefner s-au despărţit în 2008 din cauză că el nu a vrut să se căsătorească.

"A fost foarte ciudat, dar plăcut. Mulţi oameni l-au felicitat pe Twitter, dar pentru mine e un lucru foarte personal aşa că am vrut să merg acolo", a declarat ea despre întâlnirea pe care a avut-o cu Hugh Hefner după anunţarea logodnei acestuia.

Fostul star din "Girls Next Door", Holly, în vârstă de 31 ani, a spus că a dorit să se întâlnească cu fostul său iubit de 84 de ani în faţa camerelor de filmat, pentru ca toată lumea să vadă ce părerea are despre logodnă, iar imaginile vor apărea în reality show-ul "Holly's World". Acesta va fi difuzat pe 29 ianuarie în Statele Unite ale Americii.

"Am vrut să-l abordez, să-i spun tot ce am pe suflet în loc să fac o simplă declaraţie", a spus ea.

O altă prietenă a lui Hugh, Kendra Wilkinson - care s-a căsătorit cu jucătorul NFL Hank Baskett şi are un fiu de când s-a despărţit de Hefner - nu a fost surprinsă să audă că s-a logodit. "Nu am fost surprinsă. Ştiam că e foarte, foarte îndrăgostit. Când am auzit că s-a despărţit oficial de soţia sa, Kim, am ştiut că aşa se va întâmpla", a spus ea.

Hugh Hefner - care a mai fost căsătorit de două ori - s-a despărţit de fosta soţie, Kimberly Conrad, în 1998. El şi-a anunţat logodna cu fotomodelul de 24 de ani, Crystal, în Ajunul Crăciunului, spunând că aceasta izbucnind în lacrimi când a văzut inelul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici