Fostul ministru al Educaţiei, Cristian Adomniţei, s-a cununat religios

Fostul ministru al Educaţiei, Cristian Adomniţei, s-a cununat religios, sâmbătă, la mănăstirea Suceviţa, judeţul Suceava, după care a petrecut până în zori, alături de invitaţii săi, în acordurile unor artişti de renume ca Loredana ori Sofia Vicoveanca.

633 afișări
Imaginea articolului Fostul ministru al Educaţiei, Cristian Adomniţei, s-a cununat religios

Fostul ministru al Educaţiei, Cristian Adomniţei, s-a cununat religios (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Preşedintele tineretului liberal Cristian Adomniţei s-a cununat religios, sâmbătă, cu avocata Sabina Vişinari, după ce, în data de 4 octombrie, cei doi suceveni au fost cununaţi civil, la Iaşi,de primarul Iaşiului, social-democratul Gheorghe Nichita.

La petrecerea care a avut loc într-un hotel de patru stele dintr-o zonă împădurită a Sucevei au participat peste 300 de invitaţi, între care colegii de partid ai liberalului Adomniţei, preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, miniştrii Cristian David şi Varujan Vosganian, dar şi democrat-liberalul Cristian Boureanu.

Premierul Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele PNL, a lipsit de la petrecere, el plecând, sâmbătă, de la Iaşi, după lansarea candidaţilor liberali din toate zonele Moldovei pentru alegerile parlamentare, direct la Bucureşti.

Potrivit unor surse liberale, petrecerea, întreţinută cu mâncare, băutură şi muzică tradiţională, a ţinut până în zori, iar aprecierea generală este că a fost o petrecere reuşită.

Cei doi s-au căsătorit după ce au avut o relaţie de şapte ani.

Premierul l-a revocat, la începutul lunii octombrie, pe Cristian Adomniţei din funcţia de ministru al Educaţiei. Guvernul a precizat că Adomniţei a fost revocat din cauza votului exprimat în Parlament în favoarea majorării cu 50% a salariilor pentru cadrele didactice şi pentru că nu a ţinut cont de punctul de vedere negativ al Guvernului, precum şi de observaţiile Ministerului de Finanţe transmise înainte de dezbaterile din plen. Executivul a arătat totodată că revocarea lui Adomniţei reprezintă un avertisment pentru secretarii de stat din Ministerul Educaţiei care au gestionat defectuos această problemă.

După ce a fost revocat, Adomniţei a declarat, după demiterea sa din funcţia de ministru, că nu se dezice de votul la legea de salarizare a dascălilor, dar că a fost o greşeală atitudinea sa, generată de o incompatibilitate între calitatea de parlamentar şi ministru. El a precizat că îşi va continua activitatea ca deputat de Iaşi şi că în perioada următoare, se va concentra asupra campaniei electorale, el candidând pentru un mandat de deputat într-un colegiu din judeţul Iaşi.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici