FOTO. Cum arată primul hibrid între maimuţă şi porc, creat de oamenii de ştiinţă chinezi

Cercetătorii chinezi au reuşit să creeze un hibrid între maimuţă şi porc. Cei doi porci s-au născut cu trăsături de maimuţe, însă au murit o săptămână mai târziu.

11606 afișări
Imaginea articolului FOTO. Cum arată primul hibrid între maimuţă şi porc, creat de oamenii de ştiinţă chinezi

Cum arată primul hibrid între maimuă şi porc, creat de oamenii de ştiinţă chinezi

Oamenii de ştiinţă au încercat să creeze primul hibrid porc-maimuţă prin injectarea celulelor de maimuţă modificate genetic în embrionii porcilor, relatează Mirror

După moartea cobailor, cercetătorii continuă să caute o modalitate de a crea animale sănătoase cu un nivel ridicat a celulelor de maimuţe.

 

 

 

Experimentul nu este nici pe departe primul. În urmă cu doi ani, un om de ştiinţă din Spania a încercat să creeze un hibrid între om şi porc, iar în 2017 s-a încercat crearea unui „om-maimuţă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici