FOTO Furie în social media: Melania Trump pe coperta Vanity Fair Mexic învârte bijuteriile cu furculiţa

Vanity Fair ediţia mexicană publică pe prima sa pagină fotografia primei doamne a Statelor Unite. Fotografia este reluată din revista GQ, din aprilie 2016, şi reprezintă o Melania Trump care învârte cu o furculiţă bijuteriile, precum spaghetti.

25755 afișări
Imaginea articolului FOTO Furie în social media: Melania Trump pe coperta Vanity Fair Mexic învârte bijuteriile cu furculiţa

FOTO Furie în social media: Melanie Trump pe coperta Vanity Fair Mexic (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ Hepta)

Social media mexicană a izbucnit furios, în contextul conflictului deschis dintre preşedintele SUA Trump şi oficialităţile mexicane privind ridicarea unui zid între SUA şi Mexic, menit să stopeze migraţia ilegală, relatează The Telegraph.

Redacţia Vanity Fair s-a delimitat de orice tip de injurii. Fotografia este considerată o gafă în condiţiile politice date, dar şi datorită opulenţei afişate, într-o ţară în care jumătate din populaţie este săracă.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici