FOTO | Un şofer a lovit un câine cu maşina. Ce a descoperit când l-a dus la birou

Canadianul Eli Boroditsky era în drum spre muncă, unde urma să intre în tura de noapte. Acesta conducea pe un drum de ţară slab luminat când a lovit ceea ce a crezut că era un câine obişnuit.

15938 afișări
Imaginea articolului FOTO | Un şofer a lovit un câine cu maşina. Ce a descoperit când l-a dus la birou

FOTO | Un şofer a lovit un câine cu maşina. Ce a descoperit când l-a dus la birou

După accidentare, bărbatul a coborât pe loc din maşină şi a verificat starea animalului cu ajutorul unei lanterne. „Am crezut că e un ciobănesc german sau un husky”, le-a spus el celor de la CBC. „N-am bănuit nicio clipă că era sălbatic”, a adăugat el, motivând că animalul a fost extrem de docil şi i-a permis să îl şi mângâie.

Pe Boroditsky nu l-a lăsat inima să părăsească animalul pe marginea drumului, aşa că l-a urcat în maşină şi l-a adus la locul de muncă spre care se îndrepta iniţial. Acolo, un coleg de serviciu i-a atras atenţia că nu lovise un câine, ci un coiot.

Animalul sălbatic era extrem de slăbit şi se pare că ar fi fost îmblânzit. Cei de la locul de muncă al canadianului au spus că e vorba de o femelă tânără.

Bărbatul a fost nevoit să aştepte până a doua zi pentru ca animalul să poată primi îngrijiri. Timp de 11 ore, coiotul s-a purtat exemplar şi a petrecut noaptea în maşina lui Boroditsky fără să facă pic de mizerie.

Specialiştii au comentat că situaţia ar fi putut deveni dramatică pentru şoferul bine-intenţionat în cazul în care coiotul ar fi avut un comportament agresiv.

Coiotul se va recupera integral în urma accidentului şi va fi eliberat dupăcâteva săptămâni.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici