Franciza cinematografică "Transformers" va continua cu cel puţin încă patru filme

Franciza cinematografică "Transformers" va continua cu cel puţin încă patru filme, care vor fi lansate pe parcursul următorilor 10 ani, a dezvăluit Stephen J. Davis, preşedintele Hasbro Studios, citat de contactmusic.com.

735 afișări
Imaginea articolului Franciza cinematografică "Transformers" va continua cu cel puţin încă patru filme

Franciza cinematografică "Transformers" va continua cu cel puţin încă patru filme (Imagine: Captura video)

Patru filme din această franciză SF, care au avut un mare succes de casă, au fost deja lansate până în prezent, iar Stephen J. Davis a dezvăluit că aventurile autoboţilor Optimus Prime, Bumblebee şi Drifty vor continua în următorii 10 ani, prin intermediul unor lungmetraje ce vor fi regizate de cineastul Michael Bay.

Vorbind în cadrul evenimentului MIP Junior, organizat la Cannes, Stephen J. Davis a spus: "Ei bine, veţi vedea câte un nou film «Transformers» realizat de Hasbro, Paramount, Michael Bay şi de ceilalţi parteneri ai noştri. De fapt, tocmai am finalizat, iar unii dintre voi au citit deja despre acest lucru, o experienţă incredibilă. Am decis că vrem să organizăm următorii 10 ani din franciza «Transformers» şi am stat împreună într-o cameră pentru o perioadă de trei luni".

Filmările pentru cel de-al cincilea film din seria "Transformers" vor debuta anul viitor, iar pelicula va fi lansată pe marile ecrane în 2017.

De asemenea, preşedintele Hasbro Studios a spus că s-a bazat pe creativitatea multor persoane, inclusiv a lui Akiva Goldsman, un scenarist premiat cu Oscar, pentru a putea să alcătuiască un plan sistematic pe 10 ani, pentru ca această franciză să ajungă cel puţin până la filmul cu numărul opt.

"Nouă dintre cei mai creativi scenarişti cu care am lucrat vreodată, coordonaţi de Akiva Goldsman, pe care mulţi dintre voi îl cunoaşteţi după ce a câştigat premiul Oscar pentru «O minte sclipitoare/ A Beautiful Mind», dar care a scris scenariile multor alte filme cu adevărat minunate. Ei au alcătuit programul pe următorii 10 ani pentru franciza «Transformers». Am procedat într-un mod similar şi pentru producţiile din televiziune şi cele din spaţiul online. Fiţi pregătiţi, pentru că «Transformers 5» e deja pe drum, iar el va fi urmat de filmele cu numerele 6, 7 şi 8", a spus acesta.

Primul film al seriei a fost lansat în 2007, cu Shia LaBeouf în rolul principal, care a apărut în trei lungmetraje, însă cel de-al patrulea, "Transformers: Exterminarea/ Transformers: Age of Extinction", l-a avut în rolul principal pe Mark Wahlberg. Deşi desfiinţat de critici, filmul a obţinut încasări de peste un miliard de dolari la nivel mondial.

Primele patru filme din seria "Transformers" au obţinut împreună încasări de peste 3,7 miliarde de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici