Fratele actriţei Jennifer Aniston, surprins de fotografi după 9 ani: Nu vorbesc niciodată despre sora mea - FOTO

Multe dintre vedetele de la Hollywood au rude care stau departe de ochii presei. Este şi cazul actriţei Jennifer Aniston ,al cărei frate a fost surprins recent de fotografi într-o apariţie inedită.

11071 afișări
Imaginea articolului Fratele actriţei Jennifer Aniston, surprins de fotografi după 9 ani: Nu vorbesc niciodată despre sora mea - FOTO

Jennifer Aniston (Imagine: Medifax Foto/AFP)

Alex John Aniston este fratele vitreg al actriţei, fiind fiul lui John Aniston cu cea de-a doua sa soţie, Sherry Rooney. În vârstă de 24 de ani, AJ a fost surprins de fotografi pentru prima dată după 9 ani, scrie dailymail.co.uk.

Alex John are un stil de viaţă complet diferit de cel al surorii sale celebre. Se pare că Jennifer a făcut eforturi ca AJ să fie departe de atenţia presei. Actriţa nu îl menţionează în interviuri şi nu este văzută alături de el în public.

Întrebat despre sora sa, AJ a declarat că este frustrat de acest subiect, deoarece i se cer detalii despre aceasta de când era în şcoala generală: "Este un stres pentru mine de mulţi ani. Nu comentez. Nu vorbesc niciodată despre sora mea".

Un prieten al lui AJ a declarat că acestuia nu îi place să vorbească despre sora sa: "Nu îi place ca presa sau oamenii să vprbească despre bârfe. Nu am cunoscut-o pe Jennifer, iar AJ nu a menţionat-o niciodată. Nu ştiu care este situaţia sa cu familia, dar cred că îi place să fugă de ei. Nu pot spune care este relaţia lui cu Jennifer pentru că nu vorbeşte despre ea".

Jennifer Aniston a devenit cunoscută graţie rolului Rachel Green din serialul de comedie "Friends" difuzat timp de zece sezoane de postul NBC începând din 1994. Pentru acest rol, actriţa americană a primit numeroase premii importante, inclusiv un Emmy şi un Glob de Aur.

După încheierea acestui serial, Jennifer Aniston, care a fost căsătorită cu actorul Brad Pitt între 2000 şi 2005, a început să joace şi în filme pentru marele ecran, apărând în comediile romantice "Dumnezeu pentru o zi" (2003), "Rutina, bat-o vina" (1999), "Surpriză: Vine Polly!" (2004) şi "Despărţiţi, dar împreună" (2006). În ultimii ani, actriţa a avut o tentativă de a juca şi în alte genuri de filme, precum thriller-ul "Fără control" (2005), după care a revenit la stilul comediilor romantice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici