Fratele actriţei Mo'Nique i-a cerut iertare surorii sale pentru abuzurile sexuale din copilărie

Fratele actriţei Mo'Nique, premiată cu Oscar, în martie, pentru rolul mamei abuzive din filmul "Precious: Based on the Novel «Push» by Sapphire", a recunoscut în public, luni, că şi-a abuzat sexual sora pe când aceasta avea şapte ani şi i-a cerut acesteia iertare.

47 afișări
Imaginea articolului Fratele actriţei Mo'Nique i-a cerut iertare surorii sale pentru abuzurile sexuale din copilărie

Fratele actriţei Mo'Nique i-a cerut iertare surorii sale pentru abuzurile sexuale din copilărie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Gerald Imes a mărturisit, după multe decenii de negare, în emisiunea de televiziune realizată de Oprah Winfrey că aceste abuzuri au început atunci când Mo'Nique avea şapte ani, iar el avea 13 ani.

"Mă aflu aici, astăzi (luni, n.r.), pentru a recunoaşte că am trăit în negare timp de 37 de ani, pentru că am agresat-o şi atins-o într-un fel nepotrivit pe sora mea. Pentru acest lucru, îmi cer iertare şi regret că aceste lucruri s-au întâmplat", a declarat Gerald Imes.

Mo'Nique a vorbit anterior despre aceste abuzuri, declarând că s-a folosit de durerea provocată de propriul ei frate pentru a interpreta rolul mamei denaturate Mary Jones din filmul "Precious: Based on the Novel «Push» by Sapphire", de Lee Daniels.

Graţie acestui rol, Mo'Nique, în vârstă de 42 de ani, a dominat sezonul premiilor de la Hollywood anul acesta, ea dedicând, de altfel, victoria ei de la gala Globurilor de Aur tuturor femeilor care au fost abuzate.

Gabourey Sidibe, actriţa care a deţinut rolul principal din acest film - cel al unei adolescente afro-americane obeze, care este violată de propriul ei tată, cu care face doi copii -, a fost şi ea nominalizată la premiile Oscar.

"Ştiam foarte bine cine era acel monstru. Ştiam cine era Mary Jones", a declarat Mo'Nique într-un interviu anterior acordat aceleiaşi Oprah Winfrey.

Mama actriţei Mo'Nique, Alice Imes, i-a mărturisit la rândul ei celebrei realizatoare de televiziune că spera ca rolul Mary Jones să o ajute pe fiica ei să treacă peste abuzurile din copilărie.

Mo'Nique nu şi-a mai văzut fratele de peste 10 ani şi a refuzat să participe la emisiunea de luni a lui Oprah.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici