GAFE ŞI ACCIDENTE vestimentare. Jennifer Lopez, Janet Jackson sau Elizabeth Hurley, surprinse în ipostaze compromiţătoare - GALERIE FOTO

Vedetele de peste Ocean fac multe eforturi pentru a se prezenta în faţa fanilor în ţinute cât mai sexy şi provocatoare, care să nu fie însă şi vulgare, lăsându-i pe "muritori" să vadă atât cât trebuie.

7369 afișări
Imaginea articolului GAFE ŞI ACCIDENTE vestimentare. Jennifer Lopez, Janet Jackson sau Elizabeth Hurley, surprinse în ipostaze compromiţătoare - GALERIE FOTO

ACCIDENTE ŞI GAFE VESTIMENTARE.

Însă, uneori, se produc şi accidente vestimentare, voite sau nevoite, celebrităţile devenind astfel ţinta ironiilor.

Vedete precum Jennifer Lopez, Lady Gaga, Tara Reid sau Elizabeth Hurley sunt doar câteva dintre protagonistele unor astfel de gafe sau accidente vestimentare, în urma cărora ele au lăsat să se vadă mai mult decât ar fi trebuit.

GALERIE FOTO

Este celebru episodul în care actriţa din filmul American Pie/Plăcintă Americană, Tara Reid, a pozat pe covorul roşu cu sânul complet dezgolit, cu ocazia unei petreceri organizate în 2004 de Sean P. Diddy Combs.

La fel de celebru este şi scandalul declanşat de sânul dezgolit al cântăreţei Janet Jackson, în februarie 2004, în timpul concertului susţinut de artistă în pauza galei Super Bowl.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici