Gala Premiilor BET Awards 2017: Beyoncé şi Bruno Mars, marii câştigători

Cea de-a 16-a ediţie a Premiilor BET Awards 2017, care celebrează realizările personalităţilor afro-americane din industria de divertisment şi din sport, au avut loc duminică seară la Microsoft Theater din Los Angeles, printre marii câştigători ai serii numărându-se Beyoncé şi Bruno Mars.

222 afișări
Imaginea articolului Gala Premiilor BET Awards 2017: Beyoncé şi Bruno Mars, marii câştigători

Gala Premiilor BET Awards 2017: Beyoncé şi Bruno Mars, marii câştigători

Premiile BET Awards 2017 au avut loc duminică seară, în Los Angeles, iar Beyonce a câştigat cele mai multe premii, în număr de 5, inclusiv pentru albumul şi vidoclipul anului.

Evenimentul a fost prezentat de vedeta Saturday Night Live, Leslie Jones şi transmis în direct de la Microsoft Theater din Los Angeles. Artişti precum Bruno Mars, Mary J. Blige, DJ Khaled, Chris Brown, Big Sean şi Johnny Gill, onorat cu Premiul pentru Întreaga Activitatea, etc au oferit momente artistice în timpul serii.

Un alt moment spectaculos al serii premiilor BET a fost reuniunea trupei R&B Xscape, pentru prima oară după 18 ani. De asemenea, cântăreaţa de muzică rap Lil' Kim, persoană suspectă într-un caz de jaf ce a avut loc în acest weekend, a avut o apariţie de senzaţie purtând o salopteă sclipitoare care îi evidenţia formele.

Cele mai importante premii ale galei BET Awards 2017:

Humanitarian Award: New Edition

Cea mai bună artistă R&B/Pop: Beyoncé

Cel mai bun artist R&B/Pop: Bruno Mars

Cea mai bună trupă: Migos

Cel mai bun duet: ​Migos ft. Lil Uzi Vert - "Bad and Boujee"

Cel mai bun artist Hip-Hop: Big Sean

Cea mai bună artistă Hip-Hop: Cardi B

Videoclipul anului: Beyoncé - "Sorry"

Cel mai bun regizor de videoclipuri: Benny Boom – Kehlani “Crzy”

Cel mai bun artist original: 21 Savage

Albumul anului: 24k Magic – Bruno Mars

Cel mai bun film: Fences

Cea mai bună actriţă: Gabrielle Union

Cel mai bun actor: Bryshere Y. Gray

Premiul pentru Sportiva Anului: Gabby Douglas

Premiul pentru Sportivul Anului: Cam Newton

Lista completă a premiilor BET Awards 2017 este disponibilă pe Billboard, la acest link: http://bit.ly/2scJD5c .

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici