Gândul: Andreea Marin şi Ştefan Bănică i-au bătut pe paparazzii care i-au filmat pe plajă

Andreea Marin şi Ştefan Bănică au obţinut o victorie în instanţă împotriva paparazzilor români, reuşind, printr-o hotărâre judecătorească, să oblige tabloidul Cancan să scoată de pe site-ul ziarului pozele făcute de cei doi, anul trecut, pe o plajă în Franţa.

168 afișări
Imaginea articolului Gândul: Andreea Marin şi Ştefan Bănică i-au bătut pe paparazzii care i-au filmat pe plajă

Gândul: Andreea Marin şi Ştefan Bănică i-au bătut pe paparazzii care i-au filmat pe plajă

Mai mult, decizia obligă tabloidul să nu mai publice nicio „altă fotografie sau film în care sunt reprezentaţi aceştia în cadrul unor activităţi private”.

Află mai multe despre decizia instanţei şi despre reacţia jurnaliştilor de la Cancan pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici