Gândul: Bogătaşii loviţi de criză îşi scot la vânzare supermaşini, în România

Căşuneanu jr. riscă să-şi piardă aura de unic proprietar al unui „Bugatti Veyron”, după ce pe site-ul Autovit s-a scos la vânzare un al doilea exemplar de 1001 CP, la preţul de 1.390.000 euro.

20 afișări
Imaginea articolului Gândul: Bogătaşii loviţi de criză îşi scot la vânzare supermaşini, în România

Gândul: Bogătaşii loviţi de criză îşi scot la vânzare supermaşini, în România

 Având numere nemţeşti, doar taxa de primă înmatriculare costă 16.010 euro, dar pentru cine-l ia, discountul e cât o duzină de Logane. Maşina e la un showroom de lux din Germania care încearcă să-l vândă printr-un mic dealer local, S.C. Verbita S.R.L.

Citeşte mai multe despre piaţa autoturismelor de lux pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici