Gândul: Metoda modernă de agăţat femei: „cura“ cu feromoni

„După primul puf-puf, am observat ceva foarte ciudat: femeile mă băgau mai mult în seamă, îmi zâmbeau mai des şi erau mai atente".

63 afișări
Imaginea articolului Gândul: Metoda modernă de agăţat femei: „cura“ cu feromoni

Gândul: Metoda modernă de agăţat femei: „cura“ cu feromoni

"Simţeam cumva căldură din partea lor, uneori chiar fără tentă sexuală. Chiar şi pe stradă mă făceam remarcat, unele femei întorceau capul. Mirosul avea efect şi asupra bărbaţilor din jurul meu, că parcă deveneau mai nervoşi. Datorită parfumului cu feromoni, am reuşit să o cuceresc pe fata care până atunci nu prea mă băga în seamă”, povesteşte Dragoş V. din Iaşi.

Citeşte toată ştirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici