Gândul: Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin - la cuţite din pricina unei campanii caritabile

Când o fetiţă de doi ani suferă de o maladie cumplită, nimic altceva, în afara salvării ei, nu mai contează. Dacă pentru a-i da o şansă e nevoie de bani mulţi, iar în puterea ta stă să-i aduni, ştii ce ai de făcut. Îţi suni prietenii, cunoscuţii, apelezi chiar şi la necunoscuţi, pentru ca fărâma aceea de om să trăiască.

5 afișări
Imaginea articolului Gândul: Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin - la cuţite din pricina unei campanii caritabile

Gândul: Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin - la cuţite din pricina unei campanii caritabile

Până aici, totul clar şi de bun simţ. Oricare om obişnuit de pe lumea asta s-ar aştepta ca lucrurile să se termine aici. Numai că showbiz-ul nu e un univers banal, populat de fiinţe previzibile.

Când Mihaela Rădulescu a anunţat că face apel la toţi colegii de breaslă, pentru a contribui - financiar - la salvarea fetiţei Lianei Stanciu, ţara a tresăltat a satisfacţie. A lăudat iniţiativa vedetei, s-a rugat pentru sănătatea micuţei Teodora şi poate că a făcut şi un drum la bancă, pentru o donaţie. Se părea că, odată cu adunarea sumei necesare pentru operaţie, episodul campaniei umanitare se va încheia în gloria cuvenită.

Mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici