Geri Halliwell s-a logodit (Video)

Cântăreaţa britanică Geri Halliwell, fostă membră a trupei Spice Girls, s-a logodit cu iubitul ei, Fabrizio Politi, patronul unei companii italiene de iahturi, informează accesshollywood.com.

20 afișări
Imaginea articolului Geri Halliwell s-a logodit (Video)

Geri Halliwell s-a logodit (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Potrivit unor surse apropiate, logodna celor doi a avut loc în perioada sărbătorilor de iarnă.

"Suntem încântaţi să anunţăm logodna lui Geri Halliwell cu Fabrizio Politi", a declarat purtătorul de cuvânt al cântăreţei britanice pentru accesshollywood.com.

"Ca semn al angajamentului luat unul faţă de celălalt, Fabrizio i-a oferit lui Geri un inel de logodnă, în timpul sărbătorilor de iarnă", a declarat aceeaşi sursă. Halliwell şi Politi şi-au petrecut vacanţa de iarnă în Maldive, Toscana şi Paris.

Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, inelul cu diamant oferit de Politi logodnicei sale valorează 310.000 de dolari.

Cei doi, care s-au cunoscut în Florenţa, nu au fixat deocamdată data nunţii.

Geri Halliwell a devenit celebră ca membră a trupei Spice Girls, care a debutat în topurile muzicale în 1996, cu hitul "Wannabe", şi a avut numeroase single-uri pe primul loc în clasamentele din Marea Britanie.

În timpul ultimului turneu mondial, susţinut de trupa Spice Girls în 1998, Geri şi-a părăsit colegele pentru o carieră solo. După ce trupa s-a destrămat, zvonurile despre o posibilă reunire au persistat în presa britanică, mai ales că nici una dintre fete nu a reuşit să-şi construiască o carieră solo de succes.

În 2008, Halliwell s-a alăturat fostelor sale colege de trupă - Victoria Beckham, Mel B, Emma Bunton şi Mel C -, pentru un turneu mondial de adio.

Halliwell a mai avut relaţii cu Jamie Morrison, Chris Evans, Robbie Williams şi cu scenaristul Sacha Gervasi, tatăl fetiţei ei, Bluebell Madonna, care s-a născut în mai 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici