Gestul emoţionant făcut de un ospătar, după ce o femeie a uitat un cec de jumătate de milion de dolari pe o masă din restaurant | FOTO

Armando Markaj, student la medicină, în vârstă de 27 de ani, a găsit un plic în timp ce curăţa o masă în pizzeria în care lucra. El a ieşit imediat să după clientă, pentru a-i înapoia plicul, însă nu a mai dat de ea.

5718 afișări
Imaginea articolului Gestul emoţionant făcut de un ospătar, după ce o femeie a uitat un cec de jumătate de milion de dolari pe o masă din restaurant | FOTO

Gestul emoţionant făcut de un ospătar, după ce o femeie a uitat un cec de jumătate de milion de dolari pe masa unui restaurant

”Sâmbetele sunt foarte aglomerate şi eram gata să curăţ tot de pe masă, să arunc resturile la gunoi. Atunci am văzut plicul care avea pe el logo-ul unei bănci. Apoi am ieşit din restaurant pentru a o căuta pe clientă, însă nu am mai văzut-o”, a declarat bărbatul potrivit Fox News.

Când s-a întors în restaurant, ospătarul a deschis plicul şi a rămas uimit când a văzut că în interior se afla un cec de în valoare de aproape jumătate de milion de dolari. Imediat, el s-a dus la proprietarul restaurantului, care a contactat un ziar local. Cu ajutorul publicaţiei, femeia a fost găsită.

”Am crezut că este vorba despre un miliardar, pentru că ne-am gândit că nimeni n-ar uita un asemenea cec”, a spus Frank Brija, proprietarul pizzeriei. De fapt, cea care deţinea cecul este o femeie în vârstă de 79 de ani, care a avut o carieră în asistenţă socială. Ea trăieşte în Manhattan şi arată că a căutat banii cu disperare.
 
Din fericire, jurnaliştii publicaţiei locale au reuşit să dea de urma femeieii, care a fost foarte fericită când a primit vestea că banii ei sunt pe mâni bune. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici