Gestul eroic al unei căţeluşe. Familia îi va rămâne mereu recunoscătoare

  • O căţeluşă însărcinată şi-a sacrificat viaţa pentru a-şi salva familia de o cobră
  • Patrupedul s-a luptat cu şarpele veninos până la moarte
  • Stăpânul câinelui se învinuieşte pentru că nu a putut evita el insuşi acest nefericit incident
2532 afișări
Imaginea articolului Gestul eroic al unei căţeluşe. Familia îi va rămâne mereu recunoscătoare

sursa FOTO: Profimedia

O căţeluşă însărcinată din localitatea Pathum Thani, Thailanda, şi-a sacrificat viaţa în luptă cu o cobră, pentru a-şi apăra familia. Patrupedul a fost găsit de stăpân fără suflare, alături de şarpele veninos care era pe moarte, relatează Metro.co.uk.

Căţeluşa din rasa pitbull, pe nume Nong Horm, a făcut gestul suprem de loialitate, când şi-a salvat famillia de o cobră, cu preţul propriei vieţi. Nong Horm era gestantă şi în scurt timp ar fi urmat să nască 10 căţeluşi.

Specia de cobră pe care confruntat-o curajoasa căţeluşa este una dintre cele mai veninoase din lume. 

Unul dintre membrii familiei a declarat că a auzit-o pe Nong Horm în timp ce lătra în curtea casei, însă când a ieşit să vadă ce se întâmpla era deja prea târziu. Căţeluşa Nong Horm, în vârstă de doi ani, zăcea moartă cu muşcături în zona botului.

Veninul cobrei a ucis animalul în doar câteva minute. Cu toate acestea, patrupedul a fost capabil să atace şarpele care se afla pe moarte.

Familia căţeluşei este îndurerată de pierderea lui Nong Horm şi profund impresionantă de actul eroic al patrupedului.

Stăpânul căţeluşei, Buncherd Praprom, în vârstă de 35 de ani, a declarat că se gândeşte constant la durerea pe care trebuie să o fi simţit animalul său drag în ultimele clipe de viaţă. Acesta a mai adăugat că se învinuieşte pentru că nu a mai putut face nimic pentru câine.

Căţeluşa Nong Horm a fost îngropată în grădina casei, de familia pe care a salvat-o şi care îi va rămâne mereu recunoscătoare. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici