Gestul incredibil al unui îngrijitor de la o grădină zoologică - VIDEO

Grădinile Zoologice sunt pentru foarte multe animale o a doua casă. Deşi vietăţile care trăiesc aici nu sunt complet sălbăticite, pericolul la care se expun îngrijitorii acestora este destul de mare atunci când intră în cuştile acestora.

14031 afișări
Imaginea articolului Gestul incredibil al unui îngrijitor de la o grădină zoologică - VIDEO

Gestul incredibil al unui îngrijitor de la o grădină zoologică (Imagine: captura video)

Un îngrijitor al Grădinii Zoologice "Out of Africa Wildlife Park" din SUA a reuşit să uimească vizitatorii stabilimentului prin intermediul unui gest cu adevărat incredibil pe care îl face în preajma unui tigru.  

Tigrii de la Grădina Zoologică "Out of Africa Wildlife Park" au fost întotdeauna un punct de atracţie pentru toţi vizitatorii stabilimentului, iar îngrijitorii cât şi persoanele care iubesc aceste animale sunt tot timpul cu ochii pe cuşca acestora, scrie Daily Mail.

Unul dintre îngrijitorii tigrilor de la acest parc a reuşit să le dea vizitatorilor mari emoţii prin intermediul gestului său, uimind asistenţa. Jeff Harwell, în vârstă de 30 de ani, a plonjat în piscina aflată în interiorul cuştii tigrilor de la această grădină zoologică, urmat aproape pe urmele sale de către un tigru imens.

Perechea formată din Jeff şi tigrul cu pricină au făcut deliciul publicului prin intermediul "bălăcitului" în piscina de 45 de metri adâncime. De altfel, spectacolele oferite de îngrijitorii grădinii acompaniaţi de tigrii de aici sunt frecvente, şi au devenit o tradiţie la "Out of Africa Wildlife Park".

Prin intermediul acestor demonstraţii personalul de la grădina Zoo americană îşi doreşte să arate vizitatorilor cât de spontani, vivace şi rapizi sunt tigrii, reuşind totodată să se adapteze unui mediul în care interacţionează constant cu oameni.

Pe parcursul reprezentaţiilor îngrijitorii folosesc şi baloane colorate pentru a le atrage atenţia tigrilor şi pentru a se juca cu aceştia. De asemenea, ei încurajează animalele să îi urmeze în piscină.

Spectacolele îngrijitorilor sunt puse în scenă în fiecare zi a săptămânii şi atrag tot mai mulţi vizitatori ai Grădinii Zoologice "Out of Africa Wildlife Park". 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici