Gisele Bundchen, cel mai bine plătit manechin din lume

Top modelul brazilian Gisele Bundchen conduce topul celor mai bune plătite manechine din lume, cu un salariu estimat, în 2007, la 35 de milioane de dolari.

30 afișări
Imaginea articolului Gisele Bundchen, cel mai bine plătit manechin din lume

Gisele Bundchen, cel mai bine plătit manechin din lume

La 27 de ani, imaginea lui Gisele Bundchen, a cărei contract în valoare de 5 milioane de dolari cu Victoria's Secret a luat sfârşit în 2007, rămâne legată de alte 20 de companii, în principal specializate în cosmetice, conform Forbes.com.

Pe poziţia a doua în clasamentul Forbes.com se află Heidi Klum, în vârstă de 34 de ani şi mama a trei copii, care câştigă anual 14 milioane de dolari graţie emisiunii de televiziune "Project Runway", a cărei producător şi prezentator este.

Kate Moss, în vârstă de 34 de ani, ocupă poziţia a treia a clasamentului, cu 7,5 milioane de dolari anual, fiind urmată de Adriana Lima (7 milioane) şi Doutzen Kroes (6 milioane).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici