Go shopping: chinezii, noii ruşi ai magazinelor

Cei mai bogaţi oameni din China i-au detronat pe oligarhii ruşi în fruntea topului celor mai cheltuitori turişti care vizitează Franţa. Hainele de la prestigioase case de modă, poşetele, pantofii, parfumurile şi alte produse de lux au reprezentat cumpărăturile preferate ale chinezilor, care au cheltuit cu 47% mai mulţi bani în Franţa, în 2009, decât în 2008, informează "Gândul".

18 afișări
Imaginea articolului Go shopping: chinezii, noii ruşi ai magazinelor

Go shopping: chinezii, noii ruşi ai magazinelor (Imagine: Gândul)

Jean-Marc Leroy, directorul subsidiarei franceze a GF, arată că dezvoltarea unei "pături superioare a clasei medii" în China - dar şi în Ucraina şi India, alte ţări de provenienţă ale "turiştilor de shopping" care vin în Franţa - "le-a permis comercianţilor francezi să reziste mai bine crizei".

Citeşte mai multe despre cumpărătorii chinezi ai boutique-urilor din Paris pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici