go4it.ro provoacă bloggerii la o luptă cu telefoanele mobile

go4it.ro, singurul site de gadget-uri din România, invită bloggerii români la o competiţie în care armele principale sunt articolele despre telefoanele mobile pe care le deţin sau pe care doresc să le achiziţioneze.

28 afișări
Imaginea articolului go4it.ro provoacă bloggerii la o luptă cu telefoanele mobile

go4it.ro provoacă bloggerii la o luptă cu telefoanele mobile

Concursul este deschis tuturor bloggerilor care mărturisesc, în perioada 14 aprilie-12 mai, printr-un articol scris pe blogul personal, ce preferinţe au în materie de gadget-uri, la capitolul telefoane mobile. Efortul jurnalistic va fi răsplătit chiar printr-un telefon mobil Nokia E90 Communicator, al cărui câştigător va fi desemnat în data de 13 mai, prin tragere la sorţi.

Pentru a putea fi inscrise în concurs, articolele trebuie să includă două link-uri către site-ul www.go4it.ro, asa cum este specificat în regulamentul concursului disponibil pe site.

Pot participa la acestă competiţie toţi bloggerii care deţin un blog activ cu o vechime de cel putin trei luni şi pe care au acumulat deja un minimum de 30 de articole.

Pe lângă această competiţie, pe pagina dedicată concursului, bloggerii au la dispoziţie şi un chestionar în care pot menţiona care sunt elementele decisive de care ţin cont la achizitionarea unui telefon mobil. Rezultatele acestui sondaj care va evidenţia preferinţele blogger-ilor, vor fi făcute publice pe site-ul www.go4it.ro la finalul concursului.

Go4it.ro lansează, astfel, prima acţiune de anvergură care permite afirmarea bloggerilor ca lideri de opinie ce pot impune tendinţe în materie de gadget-uri.

“Am ales ca temă pentru prima ediţie a acestei competiţii telefoanele mobile pentru că, asa cum arată statisticile, sunt cel mai comun gadget. Pentru ediţiile viitoare vom aduce în prim plan alte categorii de gadget-uri precum laptopuri, mp3 player-e sau camere digitale” declara Ionut Popa, Project Manager al site-ului www.go4it.ro.

Lansat în iunie 2007 de către MediaPro Interactiv, site-ul www.go4it.ro este singurul site de gadget-uri din România. Adresat atât celor ce deţin cunoştinţe solide de IT, cât şi celor care sunt pasionaţi de tehnologie şi de nou, site-ul prezintă cele mai noi şi interesante ştiri despre lumea gadget-urilor, într-un limbaj accesibil.

MediaPro Interactiv este dizivia online a grupului MediaPro care acţionează pe piaţa de publicitate online atât ca broker de publicitate, cât şi ca publisher dezvoltând extensiile online ale brand-urilor Publimedia. Dintre proiectele lansate sau relansate de MediaPro Interactiv fac parte: www.apropo.ro, www.go4it.to, www.promotor.ro, www.showbiz.ro, www.profesiionline.ro şi www.descopera.ro. MediaPro Interactiv a fost desemnat WebPublisher-ul anului 2007 în cadrul festivalului Internetics.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici