Google Play Store va arăta aplicaţiile rar folosite pentru a putea fi recuperat spaţiul de stocare

În curând, Play Store, magazinul virtual al Google, le va indica utilizatorilor care sunt aplicaţiile pe care nu le folosesc deloc sau foarte rar, astfel încât să le dezinstaleze şi să recupereze spaţiu.

323 afișări
Imaginea articolului Google Play Store va arăta aplicaţiile rar folosite pentru a putea fi recuperat spaţiul de stocare

Google Play Store va arăta aplicaţiile rar folosite pentru a putea fi recuperat spaţiul de stocare

Pe smartphone-urile din categoriile entry-level şi mid-range, care au capacitate de stocare internă de 8 GB sau 16 GB, utilizatorii se confruntă destul de des cu o problemă: rămân fără spaţiu pentru a descărca noi aplicaţii, scrie Go4it.

Faptul că aceste terminale dispun de slot pentru card micro-SD nu ajută întotdeauna, deoarece multe aplicaţii, precum Facebook sau Play Music, nu pot fi mutate din memoria internă a dispozitivului.

Aplicaţia Play Store va primi o funcţie Uninstall Manager cu ajutorul căreia utilizatorii de Android vor putea elimina aplicaţiile pe care nu le folosesc fără a mai merge în setările telefonului.

Deocamdată noua funcţie este disponibilă pentru un număr redus de utilizatori şi nu se ştie când va fi lansată pentru toată lumea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici