Google te provoacă: Koala în sufrageria ta prin realitate augmentată

  • Google oferă de astăzi animale din Australia în realitate augmentată
  • Nu este nevoie să instalezi nicio aplicaţie pe telefonul mobil
129 afișări
Imaginea articolului Google te provoacă: Koala în sufrageria ta prin realitate augmentată

Koala în sufrageria ta

Dacă te întrebi ce mai poţi face cu telefonul mobil, află că de acum poţi vedea animale din Australia ... în sufrageria ta!

Google a anunţat o nouă funcţie pentru smartphone-uri. Opt dintre cele mai cunoscute animale din Australia pot ajunge la tine în bucătărie sau în pat. Tot ce îţi trebuie este un telefon cu suport pentru realitatea augmentată. Aproape toate lansate în ultimii 2-3 ani au aşa ceva.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici