Greii de la Sonisphere, Eric Clapton, Aerosmith şi Bob Dylan concertează în iunie în Capitală

Trupele Metallica, Rammstein, Alice in Chains, Slayer şi Manowar, aflate printre numele grele de la Sonisphere Festival, formaţia Aerosmith şi artişti precum Eric Clapton şi Steve Winwood, Bob Dylan şi Elton John sunt aşteptaţi în concerte, cele mai multe în premieră, în luna iunie în Capitală.

24 afișări
Imaginea articolului Greii de la Sonisphere, Eric Clapton, Aerosmith şi Bob Dylan concertează în iunie în Capitală

FOCUS: Greii de la Sonisphere, Eric Clapton, Aerosmith şi Bob Dylan concertează în iunie în Capitală (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Luna iunie va aduce la Bucureşti mai mulţi artişti pentru prima dată în faţa publicului român - de la Paul Anka, pe 1 iunie, la Sala Palatului, la Bob Dylan (2 iunie, Zone Arena), Eric Clapton şi Steve Winwood (11 iunie, Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf) şi Elton John (12 iunie, Piaţa Constituţiei).

Un memorabil concert-premieră se anunţă şi cel susţinut de Aerosmith, al căror turneu "Cocked, Locked, Ready to Rock" a debutat în Venezuela pe 18 mai, cu o lună înainte ca trupa rock să urce pe scena de la Romexpo.

Cele mai spectaculoase concerte, concentrate în numai trei zile, se anunţă pentru sfârşitul lunii, când are loc prima ediţie românească Sonisphere, un festival european de muzică, ce se desfăşoară în 11 ţări europene, în perioada 16 iunie - 8 august.

Evenimentul le va aduce şi amatorilor de muzica rock din ţară cel mai aşteptat line up al anului: Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Megadeth, Alice in Chains, Anthrax, Volbeat, Stone Sour, pe 25, 26 şi 27 iunie, la Romexpo. Pentru prima oară în istorie, Metallica, Slayer, Megadeth şi Anthrax ajung în Bucureşti în cadrul turneului exclusiv "The Big Four", pe 26 iunie.

Britanicii de la Massive Attack vor readuce la Bucureşti ritmurile lor inconfundabile de trip-hop, pe 27 iunie. Trupa a mai susţinut un concert în Capitală în vara anului 2008.

Calendarul concertelor anunţate pentru luna iunie în Bucureşti:

1 iunie
Paul Anka - Sala Palatului
Concert caritabil "Rock pentru Viaţă" - Piaţa Constituţiei
Folk Night - El Primer Comandante Club
Open Blues Rock Jam - Big Mamou

2 iunie
Bob Dylan - Zone Arena
Gothika & Inopia - Silver Church Club
Russian Live Music - Déjà vu
Jazz Night cu Luiza Zan si Sorin Romanescu - Palatul Ghika

3 iunie
Jean Michel Jarre - Sala Polivalentă
Viţa de Vie - El Grande Comandante
The Amsterdams - Underworld
Cri-Gri Band - Big Mamou
Marfar - Tribute Club
Mircea Vintilă - Fire Club

5 iunie
Scooter - Arenele Romane
Timpuri Noi - Fire Club

10 iunie
Rick Estrin & The Nightcats - Hard Rock Cafe

11 iunie
Eric Clapton şi Steve Winwood - Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf

12 iunie
Elton John & Band - Piata Constituţiei

18 iunie
Aerosmith - Romexpo

25 iunie
Sonisphere Festival 2010 (Manowar and Special Guests) - Romexpo
Gotan Project - Sala Palatului

26 iunie
Sonisphere Festival 2010 (Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax) - Romexpo

27 iunie
Sonisphere Festival 2010 (Rammstein, Alice in Chains, Stone Sour) - Romexpo
Massive Attack - Zone Arena

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici