Guano Apes vin în România - VIDEO

Trupa Guano Apes concertează la Tuborg Green Fest, care are loc la Bucureşti, în perioada 4 - 6 septembrie, şi care va beneficia de participarea a peste 15 artişti români şi internaţionali, informează organizatorii.

78 afișări
Imaginea articolului Guano Apes vin în România - VIDEO

Guano Apes vin în România (Imagine: szigetnews.com)

Produs de Emagic, Tuborg Green Fest va avea loc în perioada 4 - 6 septembrie, în Parcul Izvor din Capitală, iar accesul publicului este gratuit.

Guano Apes are şase albume la activ, două Discuri de Aur şi un Disc de Platină.

Trupa a fost înfiinţată în 1994, în Göttingen, Germania, la iniţiativa lui Henning Rümenapp, Stefan Ude şi a lui Dennis Poschwatta, solista Sandra Nasić alăturându-se grupului în acelaşi an.

Formaţia a debutat cu albumul "Proud Like a God", intens promovat de single-urile "Open Your Eyes", "Lords of the Boards" şi "Rain".

Succesul materialului, premiat cu un Disc de Platină, a propulsat Guano Apes în rândul celor mai bine cotate trupe din Europa.

Albumele "Don't Give me Names" (2000) şi "Walking on a thin line" (2003) au adus trupei două noi Discuri de Aur, precum şi primele locuri în topuri muzicale pentru single-urile "Big in Japan" (cover după celebrul hit Alphaville), "No Speech" şi "Quietly".

În 2003, Guano Apes a lansat un material live ("Live"), urmat de o compilaţie "best of" ("Planet of the Apes", 2004) şi o selecţie de piese demo înregistrate în 1994 şi 1995 ("Lost (T)apes", 2006).

După o pauză în timpul căreia s-au concentrat pe proiecte solo, membrii trupei Guano Apes s-au reunit vara aceasta, pentru o serie de concerte pe scenele unor festivaluri mari din Europa, precum Rock im Park/am Ring (Germania), Nova Rock (Austria) şi Greenfield (Elveţia).

Sub umbrela Green Fest au fost organizate până în prezent numeroase evenimente de amploare, beneficiind de participarea unor artişti precum Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park, Franz Ferdinand, Cypress Hill, David Guetta, Faithless, Kasabian şi Whitesnake, bucurându-se de prezenţa a mii de spectatori pe scenele din ţări ca Rusia, Serbia, Bulgaria, Croaţia şi Ucraina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici