Guillermo del Toro dezvoltă pentru HBO un serial TV inspirat dintr-un volum de benzi desenate

Guillermo del Toro va dezvolta pentru HBO un serial inspirat din volumul manga "Monster", scris de japonezul Naoki Urasawa, la doar câteva luni după ce acelaşi post de televiziune a anunţat că va produce un serial poliţist hitchockian în stilul anilor '50.

181 afișări
Imaginea articolului Guillermo del Toro dezvoltă pentru HBO un serial TV inspirat dintr-un volum de benzi desenate

Guillermo del Toro (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Guillermo del Toro va regiza episodul pilot şi va scrie scenariul pentru serialul "Monster" în colaborare cu Steven Thompson, informează vulture.com.

Serialul va spune povestea unui tânăr medic care călătoreşte în lumea întreagă, în căutarea "celui mai malefic sociopat care a trăit vreodată".

Acesta este un băiat în vârstă de 12 ani, iar decizia medicului de a-i salva viaţa va deschide o veritabilă "cutie a Pandorei", întrucât medicul va fi nevoit apoi să lupte din răsputeri pentru a preveni un genocid.

Guillermo del Toro a dus mai întâi proiectul "Monster" la compania de producţie cinematografică New Line, însă a considerat ulterior că această poveste este mult prea vastă pentru a fi prezentată într-un singur film. Cineastul pregăteşte în această perioadă lungmetrajul de televiziune "The Strain" pentru postul american FX.

Printre filmele regizate de cineastul mexican Guillermo del Toro se numără cele două pelicule din seria "Hellboy", "Blade II" şi "Labirintul lui Pan".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici