Guvernul, solicitat să sprijine Festivalul de la Mamaia

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Constanţa, Nicuşor Constantinescu, spune că a solicitat sprijin financiar Guvernului pentru organizarea Festivalului de Muzică Uşoară Mamaia, adăugând că instituţia pe care o conduce nu poate susţine singură acest eveniment.

100 afișări
Imaginea articolului Guvernul, solicitat să sprijine Festivalul de la Mamaia

Guvernul, solicitat să sprijine Festivalul de la Mamaia (Imagine: Cristi Cimpoes/Arhiva Mediafax Foto)

"Festivalul Mamaia de muzică uşoară şi festivalul naţional de muzică populară sunt festivaluri pe care Consiliul Judeţean Constanţa, de opt ani de când sunt eu preşedinte, le susţine singur. Am cerut sprijin Guvernului pentru că nu este festivalul Consiliului Judeţean Constanţa, este festivalul României, este festivalul în care toate talentele de muzică uşoară şi muzică populară candidează, sunt selectate şi le vede o ţară întreagă. Nu mai avem de unde susţine singuri aceste festivaluri, de aceea am solicitat sprijinul Guvernului şi aştept răspunsul", a declarat Nicușor Constantinescu, miercuri, la finalul şedinţei Consiliului Judeţean.

Festivalul de Muzică Uşoară Mamaia este organizat de către Consiliul Judeţean la sfârşitul lunii august, iar festivalul de muzică populară a avut loc în ultimii ani după încheierea celui de muzică uşoară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici