Hagi a deschis în Constanţa pubul H10 Sport Lounge

Fostul fotbalist Gheorghe Hagi a lansat, miercuri, la Bucureşti, în cadrul unei conferinţe de presă, primul dintr-o serie de zece puburi care vor purta numele de H10 Sport Lounge.

1413 afișări
Imaginea articolului Hagi a deschis în Constanţa pubul H10 Sport Lounge

Gheorghe Hagi (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Localul deschis miercuri la Constanţa reprezintă o investiţie a fostului căpitan al echipei naţionale şi a partenerilor săi, restul de nouă urmând să fie lansate în sistem de franciză în cele mai importante oraşe din România până la sfârşitul anului 2014.

H10 Sport Lounge Constanţa este amplasat în zona centrală a oraşului (Bulevardul Tomis nr. 129-131). Spaţiul este format din parter şi VIP lounge la subsol, urmând ca în vară să aibă şi o gradină cu terasă. Pubul este conceput dupa ideea unei mingi de fotbal descompuse, pereţii, tavanul şi mobilierul înglobând forme hexagonale şi pentagonale care integrează în spaţiu fotografii şi colaje de fotografii din cariera lui Gheorghe Hagi.

H10 Sport Lounge va fi şi gazda primului Fan Club Gheorghe Hagi.

Fostul internaţional a declarat în cadrul conferinţei de presă că la acest pub se vor putea urmări toate sporturile, nu numai fotbal. "Nu e legat de terenul de fotbal şi nici de jucători, e un concept creat pentru ca lumea să vină să vadă sport. Sunt foarte multe televizoare pe care se va putea urmări nu numai fotbal, ci şi handbal, baschet, rugby, atletism şi aşa mai departe. Acum vreau, nu vreau o să mă duc să mănânc, să văd meciurile. Este în centru Constanţei, sperăm ca lumea să se simtă bine acolo", a spus Gheorghe Hagi.

El a menţionat că meciul Steaua - Chelsea, programat, joi, în optimile de finală ale Ligii Europa îl va vedea totuşi pe stadion. "Meciul Steaua - Chelsea nu o să-l văd la pubul H10, o să merg la stadion. Acestea sunt meciuri mari şi toată lumea vrea să fie pe stadion", a afirmat fostul jucător, care a precizat totuşi că toate mesele sunt rezervate deja pentru seara de joi.

Gheorghe Hagi nu a exclus posibilitatea de a deschide un pub H10 şi la Istanbul, unde a jucat şi antrenat. "Ne-am gândit şi la acest lucru, vom vedea ce poate ieşi de acum încolo. Trebuie mai întâi să vedem oraşele unde există cerere", a explicat Hagi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici