Haina care "îmbrăţişează" ca o iubită, creată de un grup de studenţi japonezi

O haină care oferă purtătorului sentimentul că este îmbrăţişat de o iubită şi care este capabilă să îi "şoptească" acestuia cuvinte de iubire, prin intermediul unor înregistrări vocale, a fost creată de un grup de studenţi din Japonia.

1949 afișări
Imaginea articolului Haina care "îmbrăţişează" ca o iubită, creată de un grup de studenţi japonezi

Haina care "îmbrăţişează" ca o iubită, creată de un grup de studenţi japonezi

Haina, despre care se spune că a fost creată pentru bărbaţii celibatari, are un cordon special care oferă purtătorului senzaţia că este îmbrăţişat pe la spate, informează dailymail.co.uk

Căştile ataşate acestui model vestimentar inedit difuzează mesaje vocale concepute sub forma unor cuvinte de iubire de la o posibilă iubită. Dovedind că au umor, studenţii niponi au decis ca una dintre frazele preînregistrate să fie aceasta: "Iubitule, îmi pare rău că am întârziat".

Acest model de haină se numeşte "Riajyuu Coat" ("Haina Riajyuu"), iar traducerea aproximativă a acestui termen se referă la o persoană care este mulţumită cu viaţa ei reală, în afara universului online.

Maito Omari, creatorul acestei haine, a spus: "Dacă aş avea o iubită, cred că ar fi o situaţie plăcută pentru mine dacă ea m-ar îmbrăţişa pe neaşteptate atunci când o aştept în staţia de autobuz".

Hikaru Shinbayashi, inginerul care a creat hardware-ul acestui proiect, a spus: "Conceptul acestui dispozitiv este acesta: fiecare poate să aibă senzaţia că are o iubită".

Haina a fost creată de studenţii de la Universitatea Tsukuba din Japonia, însă nu este deocamdată disponibilă în magazine.

În altă parte a Japoniei, studenţii de la Universitatea de Electrocomunicaţii din Tokyo au creat un set robotizat de fese, foarte realist conceput, care simulează reacţia muşchilor atunci când aceştia sunt plesniţi cu palma.

Studenţii de la aceeaşi universitate lucrează în prezent la un "simulator pentru sărut", care însă nu a fost deocamdată finalizat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici