Halle Berry, în rolul unei femei care doreşte cu disperare să devină mamă

Actriţa americană Halle Berry ar putea juca în thrillerul "The Surrogate", regizat de olandezul Paul Verhoeven, care spune povestea unui cuplu ce apelează la o mamă surogat pentru a avea un copil.

23 afișări
Imaginea articolului Halle Berry, în rolul unei femei care doreşte cu disperare să devină mamă

Halle Berry, în rolul unei femei care doreşte cu disperare să devină mamă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmul este o producţie 20th Century Fox şi are la bază un roman scris de Kathryn Mackel. În centrul poveştii se află un cuplu care apelează la o mamă surogat pentru a avea un copil şi descoperă că aceasta este nebună.

Halle Berry este în negocieri pentru rolul soţiei.

Thrillerul "The Surrogate" va fi regizat de cineastul olandez Paul Verhoeven, ce are în portofoliu filme precum "Instinct primar", "Robocop", "Total Recall", "Infanteria stelară" şi "Invizibil şi periculos". Un alt thriller, "The Winter Queen", se află pe agenda de lucru a regizorului olandez, urmând să fie lansat pe marile ecrane în 2010.

Halle Berry a câştigat premiul Oscar în 2003, la categoria "cel mai bun rol principal feminin", pentru prestaţia ei din filmul "Puterea dragostei", devenind astfel prima actriţă afro-americană din istorie care a câştigat această distincţie. Actriţa a apărut anul trecut în filmul "Pierderi dureroase/ Things We Lost in the Fire" şi urmează să joace în lungmetrajul "Frankie şi Alice", despre o femeie care suferă de personalitate multiplă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici