"Harry Potter şi Talismanele morţii", întâmpinat de fanii celebrului vrăjitor

"Harry Potter şi Talismanele morţii", cel de-al şaptelea volum al celebrei francize create de scriitoarea britanică J.K. Rowling, a fost lansat, sâmbătă noaptea, la Sala Radio, de editura Egmont, cu un spectacol care a inclus scene din aventurile micului vrăjitor şi concursuri pentru copii.

5 afișări
Imaginea articolului "Harry Potter şi Talismanele morţii", întâmpinat de fanii celebrului vrăjitor

"Harry Potter şi Talismanele morţii", întâmpinat cu o mare sărbătoare de fanii celebrului vrăjitor

Seara lansării a fost deschisă cu un fragment din primul volum "Harry Potter", interpretată de studenţi la teatru şi de actorul Adrian Rădulescu. Cei aproximativ 700 de spectatori au asistat, timp de două ore, la scurtele momentele dramatice cu Harry, Hermione, Draco, Ron, sau Albus Dumbledore, directorul şcolii de magie Hogwarts.

Admiratorii lui Harry Potter au apărut la lansare cu pelerine negre şi ochelari rotunzi, însă doar 12 dintre cititori au putut participa la concursul de costume. Profesorul Hagrid, care predă îngrijirea creaturilor magice, a fost prezentatorul show-ului, dar şi coordonatorul întrecerilor. Cei nouă participanţi la concursul de cunoştinţe având ca temă aventurile lui Harry Potter, dar şi cei care s-au întrecut la competiţia de costume, au fost răsplătiţi cu premii în cărţi din seria traducerilor din J.K. Rowling.

În aceeaşi seară în care a avut loc petrecerea de la Sala Radio, au fost organizate lansări ale acestui ultim volum din seria "Harry Potter" în librăriile Humanitas Kretzulescu din ţară, pentru ca duminică, evenimentele să continue în reţeaua de magazine Diverta.

Cartea "Harry Potter şi Talismanele morţii", al cărei preţ este de 59 de lei, a ajuns în unele puncte de vânzare încă de săptămâna trecută, în ciuda regulilor stabilite de editură, deoarece mulţi distribuitori nu au mai aşteptat momentul lansării pentru a scoate cărţile pe piaţă, potrivit Adrianei Savu, director de marketing la Editura Egmont.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici