Harta obiectivelor turistice din întreaga lume. Care este cea mai importantă atracţie din România în opinia turiştilor

Vouchercloud a prezentat o hartă care arată ce e cel mai căutat punct turistic în fiecare ţară. Rezultatele au fost alese în funcţie de obiectivele cele mai bine cotate pe secţiunea „Lucruri de vizitat“ de pe TripAdvisor.

4442 afișări
Imaginea articolului Harta obiectivelor turistice din întreaga lume. Care este cea mai importantă atracţie din România în opinia turiştilor
În România, rezultatul este Castelul Peleş, în timp ce în Moldova este Parcul Ştefan cel Mare. Ungaria se mândreşte cu clădirea Parlamentului şi Turcia cu muzeul Hagia Sofia.
 
 
În Marea Britanie cea mai importantă destinaţie turistică pare a fi Turul Studiourilor Harry Potter.  
 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici