Heather Locklear, din nou la filmări. Cum arată Amanda din "Melrose Place" la 51 de ani - FOTO

Heather Locklear a avut, de-a lungul timpului, roluri în seriale tv care au făcut-o celebră. A fost Sammy Jo Carrington în "Dinastia", poliţistul Stacy Sheridan în "T.J. Hooker", dar probabil că a rămas în memoria românilor pentru rolul Amanda Woodward din "Melrose Place".

13372 afișări
Imaginea articolului Heather Locklear, din nou la filmări. Cum arată Amanda din "Melrose Place" la 51 de ani - FOTO

Heather Locklear

Joi, Heather Locklear va împlini 51 de ani. Timpul pare că a fost blând cu actriţa devenită celebră încă de la începutul anilor '80, informează Daily Mail.

Până acum, ea nu a apelat la operaţii estetice, dar din ultimele declaraţii reiese că nu s-ar sfii să recurgă şi la aceste metode.

Pe platourile de filmare pentru "Scary Movie 5", Heather Locklear a părut într-o formă de invidiat.

"Cred că e bine să apelezi la chirurgie plastică. Mai ales că sunt la vârsta la care toţi prietenii mei vorbesc despre asta. Nimeni nu a făcut-o încă, dar doar despre asta vorbesc...", a mărturisit actriţa.

Heather Locklear s-a gândit şi pentru ce părţi ale corpului ar apela la o operaţie estetică. "Câteodată mă uit aici (arată spre bărbie)... Cred că e înfricoşător, eu nu sunt deloc împotrivă. Deloc", a explicat ea.

În 1986, Heather Locklear s-a căsătorit cu bateristul formaţiei Motley Crue, Tommy Lee. Cuplul a divorţat în 1993. S-a recăsătorit un an mai târziu, la Paris, cu chitaristul formaţiei Bon Jovi, Richie Sambora, cu care are o fetiţă, Ava, în vârstă de 14 ani. În 2007 a divorţat din nou. A urmat logodna cu fostul partener din Melrose Place, Jack Wagner, în 2011, cu care avea o relaţie de patru ani. Dar, după doar trei luni, cuplul a anunţat că logodna a fost ruptă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici