Robbie Williams a devenit tatăl unei fetiţe. Fericitul eveniment anunţat pe Twitter de cântăreţul britanic

Cântăreţul britanic Robbie Williams a anunţat, marţi seară, pe blogul personal şi pe Twitter, că a devenit tatăl unei fetiţe, care va fi botezată Theodora Rose.

830 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams a devenit tatăl unei fetiţe. Fericitul eveniment anunţat pe Twitter de cântăreţul britanic

Robbie Williams (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ayda Field, soţia starului în vârstă de 38 de ani, a născut marţi după-amiază primul copil al cuplului, scrie Daily Mail.

"Slavă Domnului, Theodora Rose Williams, cunoscută şi sub numele de Teddy, s-a născut la ora 15.33, pe 18 septembrie 2012, şi a avut la naştere greutatea de 3,28 kilograme. Bebeluşul, mămica şi tăticul sunt cu toţii extaziaţi. Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele voastre", a scris cântăreţul.

Fostul membru al grupului Take That dorea să asiste neapărat la naşterea fiicei sale şi, aflat în prezent în turneu în Marea Britanie, a decis să închirieze un avion privat care să îi stea permanent la dispoziţie, pentru a ajunge cât mai repede la Londra.

Anterior, starul declarase că doreşte să îşi crească fiica în Marea Britanie şi nu la Los Angeles, unde locuieşte alături de soţia lui, o americancă de origine turcă.

"Nu vreau ca bebeluşul nostru să fie educat la Los Angeles, pentru că aş prefera ca ea să înveţe emotivitatea şi fineţurile britanice. Vreau ca bebeluşul meu să deţină paşaport britanic, dar încă nu am decis unde va creşte copilul", declara Robbie Williams, în urmă cu câteva săptămâni.

Robbie Williams şi Ayda Field s-au cunoscut la puţin timp după ce cântăreţul britanic s-a externat dintr-o clinică de tratare a dependenţei de droguri, în anul 2007. Aceea a fost a doua internare a starului, prima având loc în 1995, la puţin timp după ce Robbie Williams a părăsit grupul Take That.

Robbie Williams a cerut-o în căsătorie pe Ayda Field în noiembrie 2009, în timpul unei emisiuni radiofonice din Australia. Înainte de nuntă, potrivit presei britanice, cântăreţul ar fi convins-o pe viitoarea lui soţie să semneze un contract prenupţial, pentru a-şi proteja averea de aproximativ 100 de milioane de dolari, în eventualitatea unui divorţ.

Robbie şi Ayda s-au căsătorit în august 2010 în cadrul unei ceremonii spectaculoase, ce a fost organizată la vila pe care artistul britanic o deţine la Los Angeles. 

Starul britanic a vândut peste 60 de milioane de albume în timpul carierei sale de artist solo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici