Helena Bonham Carter a râs în hohote după ce Vanity Fair a lăudat-o pentru stilul ei vestimentar

Helena Bonham Carter, renumită pentru excentricitatea stilului ei vestimentar, a râs în hohote după ce a aflat că a fost inclusă de editorii revistei Vanity Fair pe lista celebrităţilor cel mai bine îmbrăcate în 2010, informează femalefirst.co.uk.

52 afișări
Imaginea articolului Helena Bonham Carter a râs în hohote după ce Vanity Fair a lăudat-o pentru stilul ei vestimentar

Helena Bonham Carter a râs în hohote după ce Vanity Fair a lăudat-o pentru stilul ei vestimentar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Editorii revistei Vanity Fair au lăudat exact acele ţinute, purtate de actriţa britanică în 2010, pentru care aceasta a fost criticată şi ironizată de presa internaţională şi de specialiştii din lumea modei.

Ţinutele purtate de Helena Bonham Carter au fost însă lăudate de editorii revistei Vanity Fair, care au inclus-o pe actriţa britanică pe lista celebrităţilor cel mai bine îmbrăcate în 2010, alături de Lady Gaga şi de John Galliano, designerul casei Dior.

"A fost un mare triumf! M-a făcut să râd, pentru că la început am crezut că era vorba de o glumă. Însă, după ce am citit articolul lor, mi-am spus: «Fotografiile pe care le-au ales sunt la fel de rele ca acelea pe care le publică cu mine într-una din zilele în care mă îmbrac cel mai prost»", a declarat Helena Bonham Carter pentru New York Daily News.

În vârstă de 44 de ani, actriţa britanică a adăugat că nu intenţionează să schimbe felul în care se îmbracă, pe măsură ce va îmbătrâni. "Nu simt nicio presiune pentru a mă îmbrăca frumos. Atunci când eram mai tânără îmi păsa mai mult de ceea ce spuneau oamenii. Când am participat la gala premiilor Oscar, am simţit o anumită presiune, deoarece trebuia să mă îmbrac într-un anumit fel", a spus aceasta.

Helena Bonham Carter a fost nominalizată la premiile Oscar în 1998, pentru rolul său din "The Wings of Dove". Ea a mai jucat în filme precum "Cameră cu vedere", "Planeta maimuţelor", "Fight Club", "Peştele cel mare", "Harry Potter şi Ordinul Phoenix", "Harry Potter şi Prinţul Semipur", "Harry Potter şi Talismanele Morţii", "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street" şi "Alice în Ţara Minunilor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici