Henry Cavill, actorul care îl întruchipează pe Superman, e gamer înverşunat. Era să rateze rolul, din cauza jocurilor

  • Henry Cavill e foarte pasionat de jocuri
  • A postat pe Instagram un film în care-şi construieşte propriul PC
  • Era să rateze rolul din Superman pentru că juca Word of Warcraft
393 afișări

Te-ai gândi că mister Superman, Henry Cavill, în timpul liber, trage vapoare pe uscat, inversează rotaţia Pământului sau trimite extratereştrii de unde au venit.

Ei bine, nu. În timpul liber îşi construieşte calculatorul de gaming.

Nu ştiu dacă foloseşte vederea cu raze X, dar e foarte îndemânatic cu şurubelniţa. Mai pune câte o piesă invers, dar simţurile super-dezvoltate îl ajută să-şi dea seama de eroare şi s-o remedieze rapid. E în elementul lui, mai ales că e un gamer pasionat şi preferă oricând un PC în locul consolelor. E atât de pasionat, că era cât pe-aci să piardă rolul din Superman.

„Prima dată când m-au sunat, am ratat apelul. Jucam World of Warcraft, aveam alte priorităţi. Dar acum e cool, pentru că sunt Superman. Şi m-am uitat la telefon şi am văzut numele lui Zack Snyder, dar până să răspund, a închis”, a spus Henry Cavill. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici