Honorius Prigoană dansează cu Dana Rogoz la "Dansez pentru tine"

Honorius Prigoană va dansa disco cu Dana Rogoz, în ediţia de vineri a "Dansez pentru tine", difuzată de Pro TV, pentru a ajuta un băieţel foarte talentat la fotbal, informează postul de televiziune

161 afișări
Imaginea articolului Honorius Prigoană dansează cu Dana Rogoz la "Dansez pentru tine"

Honorius Prigoană dansează cu Dana Rogoz la "Dansez pentru tine"

Honorius Prigoană şi Dana Rogoz, care poate fi văzută în serialul "Ingeraşii", de pe postul Acasă, au acceptat invitaţia emisiunii pentru a aduce speranţă şi zâmbetul pe chipul lui Robert Cazangiu, un băieţel de 11 ani din Bucureşti, silitor şi extrem de talentat la fotbal.

Copilul locuieşte într-o garsonieră confort III alături de tatăl său, bunica, mătuşa, sora tatălui şi fiica acesteia. Practic, cinci persoane împart aceeaşi cameră, iar Robi obişnuieşte să-şi petreacă timpul în aşa-zisa bucătărie a garsonierei. Chiar dacă trăieşte în condiţii aproape inumane, Robi este un elev eminent - este al doilea din clasă - şi este foarte apreciat ca jucător de fotbal la Clubul sportiv Progresul la care joacă. Robi îşi doreşte să ajungă cineva în viaţă şi să-l facă pe tatăl său, care a făcut 12 ani de fotbal de performanţă, la Steaua şi Sportul Studenţesc, mândru de el. Micul fotbalist îşi doreşte o minge originală de fotbal, echipament şi bani pentru a-şi ajuta familia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici