Horoscop, 17 Aprilie 2019 | Astrologul Anca Martin îţi spune care sunt zodiile ai căror nativi vor fi mult mai hotărâţi ca de obicei

Horoscop, 17 Aprilie 2019. Astăzi intră Mercur în semnul Berbecului, tranzit pe care îl va susţine până pe 6 mai. Berbecii, Racii, Balanţele şi Capricornii ar putea fi mai asertivi şi hotărâţi ca de obicei.

3549 afișări
Imaginea articolului Horoscop, 17 Aprilie 2019 | Astrologul Anca Martin îţi spune care sunt zodiile ai căror nativi vor fi mult mai hotărâţi ca de obicei

Horoscop, 17 Aprilie 2019 | Astrologul Anca Martin îţi prezintă cele PATRU zodii care vor avea astăzi o zi plină de aventuri şi provocări

Horoscop Berbec

Intrarea lui Mercur în semnul naşterii tale marchează debutul unei perioade de câteva săptămâni în care eşti mai asertiv(ă) în comunicare, te exprimi eficient şi fără echivoc, dar există şi riscul să scapi porumbelul şi să spui lucruri înainte să fi fost înţelept să o faci. Ţine cont, de asemenea, de faptul că limita dintre agresivitate şi asertivitate este destul de greu de dedus în anumite momente, fapt care te expune unor situaţii destul de complicate. Atâta timp cât treci totul prin flitrul raţiunii, n-ar trebui să te temi de un faux pas în raport cu persoane extrem de importante.

Horoscop Taur

Ingresul lui Mercur în casa subconştientului tău te face extrem de activ(ă) pe plan mental în următoarele săptămâni, dar ţine cont de faptul că s-ar putea ca răbdarea ta să fie mult încercată de acest tranzit. Aşa se face că s-ar putea înmulţi considerabil ocaziile în care spui şi gândeşti lucruri impulsiv, fără să te gândeşti care ar putea fi efectul gesturilor tale. În plus, ai putea să te surprinzi gândindu-te mai mult decât de obicei la momente din trecut în care nu ai reacţionat prea înţelept, imaginându-ţi cum ar fi stat lucrurile dacă nu ai fi tras concluzii pripite.

Horoscop Gemeni

Mercur poposeşte astăzi în casa vieţii sociale din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să fii mai prezentă pe acest plan decât în mod obişnuit. Te bucuri de popularitate, apar feţe noi în anturajul tău sau chiar tu pătrunzi în alte cercuri de persoane. Acest lucru poate avea un impact pozitiv şi asupra perspectivei de a te implica într-un proiect de grup sau a dezvolta noi planuri de viitor. Întâlneşti oameni cu viziuni şi idealuri compatibile cu alte tale, ceea ce îţi oferă oportunitatea să faci schimb de idei şi chiar să puneţi de o colaborare de perspectivă.

Horoscop Rac

Intrarea lui Mercur în casa carierei din horoscopul tău general deschide o perioadă de câteva săptămâni în care dai dovadă de determinare şi ambiţie la serviciu. Ai opinii bine fondate şi argumente pertinente, ceea ce îţi permite să faci o figură frumoasă în faţa şefilor şi să le captezi atenţia. În felul acesta, s-ar putea să faci mai multe progrese la locul de muncă decât până acum şi chiar să devii eligibil(ă) pentru o promovare. Atâta timp cât nu întreci nicio limită, există posibilitatea să înregistrezi realizări notabile la serviciu. Păstrează echilibrul şi recompensele aşteptate vor apărea cât de curând.

Horoscop Leu

Ingresul lui Mercur în casa călătoriilor pe distanţe lungi, a studiilor şi a filozofiei de viaţă poate aduce schimbări de bun augur în viaţa ta în perioada care urmează. Se întrevăd oportunităţi de a participa la schimburi de experienţă în străinătate ori de a pleca în delegaţii la distanţe mari de casă, experienţe care te vor ajuta să te dezvolţi simţitor pe plan profesional. La fel de benefice pot fi şi cursurile de perfecţionare continuă ori de reconversie profesională la care participi în săptămânile următoare, întrucât te ajută să-ţi sistematizezi unele cunoştinţe sau îţi înlesnesc tranziţia către un alt domeniu.

Horoscop Fecioară

Trecerea lui Mercur în casa banilor şi a bunurilor câştigate sau deţinute în asociere cu terţe persoane poate avea efecte ambivalente pe acest plan. În cel mai bun caz, înmulţeşte oportunităţile de a creşte profiturile rapid şi fără prea mult efort, dar dacă există probleme de comunicare între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, s-ar putea să apară conflicte pe seama finanţelor cândva în următoarea perioadă. Pentru binele scopurilor voastre comune, căutaţi să fiţi deschişi unii cu ceilalţi şi să nu vă ascundeţi lucruri care pot afecta capacitatea voastră de a conlucra eficient. Daţi dovadă de sinceritate.

Horoscop Balanţă

Mercur intră astăzi în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, deci aşteaptă-te ca partenerul de viaţă şi/ sau afaceri să fie mai repezit la vorbă decât de obicei. Ideal ar fi să nu iei prea în serios aceste episoade întrucât ştii prea bine că intenţiile sale sunt bune. Ideea ar fi că nu îi place să tărăgăneze lucrurile, fapt pentru care ar fi bine să optezi şi tu pentru concizie şi claritate în exprimare. Iar acolo unde ar fi nevoie ca el să dea dovadă de tact şi diplomaţie, ai putea să intervii tu. Căutaţi să vă completaţi reciproc acum.

Horoscop Scorpion

Mercur poposeşte azi în casa muncii din horoscopul tău general, ceea ce poate aduce un vânt al schimbării pe plan profesional. S-ar putea ca acesta să aducă o turnură în atitudinea ta faţă de sarcinile de serviciu. Eşti mai eficient(ă), procrastinezi mai puţin şi ai o disponibilitate mai mare faţă de technici şi metode noi de lucru. În acelaşi timp însă, este posibil să te aştepţi la acelaşi lucru din partea colegilor de muncă, iar dacă nu sunt în ton cu tine, să reacţionezi cam agresiv. Este important aşadar să te înarmezi cu o doză dublă de răbdare săptămânile acestea.

Horoscop Săgetător

În cazul tău, tranzitul lui Mercur prin casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general coincide cu o perioadă încărcată cu dinamism şi noutate pe acest plan. Unii(ele) nativi(e) ar putea afla că-şi vor extinde familia în viitorul apropiat sau constată că persoana de care sunt interesaţi(te) este mai mult decât receptiv(ă) la semnalele lor. Aşa se face că se pot lega relaţii noi pe parcursul următoarelor săptămâni, dar şansele lor de reuşită pe termen lung depind de capacitatea Săgetătorilor de a menţine interesul viu pentru o perioadă cât mai lungă de timp. La acest aspect, nimeni nu-i întrece.

Horoscop Capricorn

Intrarea lui Mercur în casa familiei din horoscopul tău general poate coincide cu debutul unei perioade în care se animă considerabil atmosfera pe plan familial şi domestic. Pentru unii Capricorni, acest lucru poate însemna că se relochează şi se bucură de un nou început într-un alt spaţiu de locuit. Ori poate este vorba de nişte mici proiecte de redecorare care îi fac să privească optimist către viitor. În cazul altor nativi(e) ai(le) acestui semn, poate fi vorba despre o atitudine nouă în raport cu cei dragi, care tindă să minimizeze conflicte dintre generaţii. Se anunţă o perioadă a noilor începuturi.

Horoscop Vărsător

Abilităţile tale de comunicare şi socializare s-ar putea potenţa vizibil pe fondul ingresului lui Mercur în semnul Berbecului. S-ar putea, de asemenea, să ai multe idei originale despre cum ai putea să eficientizezi unele aspecte alte vieţii tale sau chiar să le îmbunătăşeşti vizibil. Ai putea suprinde pe mulţi de lângă tine cu ele, dar este important să nu spui lucruri doar de dragul de a şoca. S-ar putea ca uneori să faci mai greu distincţia între extravaganţă şi vizionariat, iar riscul de a friza ridicolul poate fi destul de mare. Încearcă aşadar să păstrezi proporţiile şi să fii raţional(ă).

Horoscop Peşti

Mercur intră azi în casa banilor şi a bunurilor câştigate şi deţinute pe cont propriu, ceea ce înseamnă că în săptămânile următoare ai putea să te întâlneşti cu multe oportunităţi de a-ţi rotunji veniturile ori de a valorifica economiile pe care le-ai realizat până acum. Dispui de mult entuziasm în ceea ce le priveşte şi nu ţi-e teamă să-ţi asumi riscuri, dar ai avea mai mult de câştigat dacă ai încerca să fii selectiv(ă). S-ar putea să sesizezi, de asemenea, că-ţi vine greu să dai dovadă de consecvenţă, deşi este nevoie din plin de ea acum. Clarifică-ţi priorităţile cu atenţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici