Iggy Pop este imaginea noului parfum al brandului Paco Rabanne

Rockerul Iggy Pop este imaginea noului parfum ce va fi lansat de brandul Paco Rabanne. Parfumul se va numi Black XS L'Excès şi va apărea pe piaţă în 2012.

226 afișări
Imaginea articolului Iggy Pop este imaginea noului parfum al brandului Paco Rabanne

Iggy Pop (Imagine: Mediafax foto/AFP)

După ce a făcut reclamă companiei de asigurări Swiftcover într-un spot publicitar ce a fost interzis de Advertising Standards Authority, pentru că s-a aflat că Switfcover nu asigură muzicieni, rockerul în vârstă de 64 de ani a preferat să se orienteze spre produse mai "parfumate" de pe piaţă.

Parfumul Black XS L'Excès, care va include o versiune masculină şi una feminină, va fi lansat în luna ianuarie în Franţa, informează Daily Mail. Lansarea va fi însoţită de o campanie outdoor şi TV, în care Iggy Pop pozează în imaginea oficială a parfumului.

Numele parfumului - "exces" în limba franceză - i se potriveşte cântăreţului american, care era considerat în trecut drept una dintre cele mai anarhiste personalităţi din industria muzicală.

Iggy Pop a fost primul cântăreţ care a plonjat de pe scenă, sărind pe spectatorii din public (stage-dive), cu ocazia unui concert pe care l-a susţinut în Detroit, SUA - s-a şi rănit destul de grav de câteva ori cu ocazia unor astfel de salturi ulterioare. Rockerul obişnuia să le pipăie pe femeile din public, să se tăvălească pe scenă pe cioburi de sticlă, să se dezbrace în public şi să vomite pe scenă.

Spoturile din campania TV vor fi regizate de Jonas Akerlund.

Trupa The Stooges, cunoscută şi sub numele de Iggy and The Stooges, formată în jurul solistului vocal Iggy Pop, a devenit faimoasă la sfârşitul anilor 1960 şi începutul anilor 1970, fiind considerată formaţia care a redefinit şi influenţat considerabil stilurile punk, alternative şi heavy. Trupa s-a destrămat în 1974, dar s-a reunit în 2003. Chitaristul Ron Asheton, unul dintre membrii fondatori ai grupului, în vârstă de 60 de ani, a decedat în SUA, în luna ianuarie 2009. Locul acestuia a fost preluat de James Williams, iar trupa Iggy and The Stooges a susţinut un turneu mondial în 2010.

Trupa Iggy and The Stooges a susţinut un concert şi în România, în august 2011, în cadrul Festivalului Peninsula.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici