Imaginea care a emoţionat întreaga lume. Povestea lui Schoep, câinele bolnav care doarme în apă - VIDEO

Un american a impresionat întreaga lume prin gestul pe care îl face pentru câinele său bolnav, imaginea devenind virală pe internet.

29946 afișări
Imaginea articolului Imaginea care a emoţionat întreaga lume. Povestea lui Schoep, câinele bolnav care doarme în apă - VIDEO

Imaginea care a emoţionat întreaga lume. Povestea lui Schoep, câinele bolnav care doarme în apă (Imagine: Hannah Stonehouse Hudson)

John Unger, în vârstă de 49 de ani, l-a adoptat pe câinele Schoep în urmă cu 19 ani, alături de iubita sa de la acea vreme, scrie dailymail.co.uk.

În momentul în care relaţia celor doi a luat sfârşit, John a vrut să se sinucudă, însă faptul că l-a avut pe Schoep i-a dat putere să meargă mai departe. În prezent, câinele este bolnav de artrită, iar John îl duce în fiecare zi în apă, pentru a-l ajuta să doarmă. Valurile apei îi calmează durerile, iar animalul adoarme aproape imediat ce este dus în apă.

"Nu cred că aş mai fi aici dacă nu l-aş fi avut pe Schoep. Fac tot ceea ce pot pentru acest câine", a declarat stăpânul animalului.

Hannah Stonehouse Hudson, fotograf profesionist, a imortalizat momentul în care cei doi se aflau în apă, cu Schoep dormind în braţele stăpânului său, iar imaginea a făcut înconjurul lumii.

Oamenii care au văzut imaginea au donat mii de dolari, iar în prezent Schoep se simte mai bine şi poate fi alături de stăpânul său pentru mai mult timp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici