IMAGINI AMUZANTE cu o veveriţă care încearcă să-şi ascundă proviziile - VIDEO

Veveriţa Wally este un animal de companie, dar continuă să îşi ascundă mâncarea la fel ca în sălbăticie. Din cauză că, în casă, nu are la dispoziţie scorburi ascunse, Wally încearcă să improvizeze ceva cu ajutorul prietenului Jax, un ciobănesc de Berna.

2596 afișări
Imaginea articolului IMAGINI AMUZANTE cu o veveriţă care încearcă să-şi ascundă proviziile - VIDEO

Imagini amuzante cu o veveriţă care încearcă să-şi ascundă proviziile

Stăpânul lui Wally a filmat veveriţa în timp ce aceasta încerca să îşi ascundă ghinda în blana prietenului canin. Începutul videoclipului îl prezintă pe Wally care ascunde ghinda în blana câinelui în timp ce acesta priveşte calm, notează dailymail.co.uk.

Veveriţa depune eforturi serioase pentru a-şi ascunde proviziile, aranjând cu grijă smocurile de păr.

Din păcate, eforturile nu dau rezultate, iar ghinda din blana cade pe podea.

Veveriţa pare uşor intrigată şi miroase ghinda de parcă atunci ar fi văzut-o pentru prima dată.

În final, Wally îşi ia ghinda şi pleacă să o ascundă în altă parte.

Nu este prima dată când blana lui Jax este folosită pe post de ascunzătoare. O altă înregistrare ne prezintă aceeaşi veveriţă încercând să ascundă un biscuit în blana amicului Jax.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici